la rêve horse travel

 Wilt u met uw paard op pad, maar bent u niet in het bezit van een vrachtwagen en / of trailer? Dan kan La Rêve Horse Travel (onderdeel van Stal La Rêve) iets voor u betekenen!

 

Wij beschikken over passende vervoersmiddelen om paarden, tot een maximum aantal van acht, tegelijkertijd te vervoeren. Zo hebben wij een Scania paardenvrachtauto (voor 6 paarden welke uitgebreid kan worden met een trailer tot 8 paarden), een Renault Master wagen voor 2 paarden (uit te breiden met een trailer tot 4 paarden) en een losse 2-paards trailer te huur. 

 

Daarnaast bieden wij niet alleen de mogelijkheid om het vervoer te huren, maar kunnen wij ook voor u het transport op ons nemen. 

 

Meer informatie over onze voertuigen is te vinden onder het kopje 'wagenpark'. 

 

Door gebruik te maken van ons aanbod, bespaart u de aanschafkosten, hoeft u geen doorlopende verzekering af te sluiten en bespaart u tijd en geld in het onderhoud. Wilt u een (vracht)wagen en / of trailer bij ons huren, klik dan hieronder op ‘Wagen huren’. Wilt u het transport liever uit handen geven en één van onze ervaren chauffeurs inschakelen, klik dan op ‘Transport’.